Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa plněná sýrem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 579 kJ / 1 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 70,22 g |
– nasycené | 34,14 g |
– nenasycené | 26,65 g |
–– mononenasycené | 22,71 g |
–– polynenasycené | 3,94 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 26,35 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 46,42 g |
– cukry | 23,62 g |
––– laktóza | 5,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové pečeně (2 plátky) | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
120 g 120 g camembertu (1 ks) | Camembert | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
200 g 200 g medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 200 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |