Nutriční hodnoty (Pórkový salát s jablkem, mrkví a majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 15,89 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 10,81 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 7,31 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 34,73 g |
– cukry | 31,25 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký pórek (jen bílá část) | Pórek čerstvý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá |