Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s jablkem, mrkví a majonézou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 302 kJ /
311 kcal
Bílkoviny2,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky15,89 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené10,81 g
–– mononenasycené3,50 g
–– polynenasycené7,31 g
––– omega 30,26 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy34,73 g
– cukry31,25 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký pórek (jen bílá část) Pórek čerstvý
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.