Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborná svíčková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie18 187 kJ /
4 347 kcal
Bílkoviny253,61 g
– z toho živočišné bílkoviny234,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,41 g
Tuky280,34 g
– nasycené113,73 g
– nenasycené157,60 g
–– mononenasycené126,23 g
–– polynenasycené31,36 g
––– omega 36,30 g
Vláknina46,79 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 4,39 g
Sůl10,65 g
Sacharidy184,03 g
– cukry128,47 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího zadního masa Hovězí kýta 1000 g
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
4-5 lžic 4-5 lžic oleje Olej řepkový 49.5 ml
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
80 g 80 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 80 g
sůl Sůl mořská
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
150 g 150 g kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá 150 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
80 g 80 g cukru krupice (podle chuti) Cukr bílý 80 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 l 1 l vody (nebo vývaru) Voda 1000 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.