Nutriční hodnoty (Javornický guláš z divokého kance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 105 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,22 g |
Tuky | 99,27 g |
– nasycené | 38,60 g |
– nenasycené | 46,10 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 9,25 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 10,10 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,29 g |
– cukry | 11,01 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krkovičky z divokého kance | Vepřová krkovice | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská |