Nutriční hodnoty (Jáhly zapékané se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 548 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,01 g |
Tuky | 62,04 g |
– nasycené | 25,29 g |
– nenasycené | 29,55 g |
–– mononenasycené | 17,37 g |
–– polynenasycené | 12,18 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 35,94 g |
Cholesterol | 877 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 201,20 g |
– cukry | 29,94 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
2 nožičky 2 nožičky párků | Párek vepřový | 80 g |
3 3 oddenky kurkumy | Kurkuma mletá | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce křenu | Křen čerstvý | 15 g |
sůl (nemusí být) | Sůl mořská |