Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly zapékané se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 548 kJ /
1 804 kcal
Bílkoviny92,75 g
– z toho živočišné bílkoviny59,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,01 g
Tuky62,04 g
– nasycené25,29 g
– nenasycené29,55 g
–– mononenasycené17,37 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 30,18 g
Vláknina35,94 g
Cholesterol 877 mg
Sodík 2,09 g
Sůl4,75 g
Sacharidy201,20 g
– cukry29,94 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jáhel Jáhly 200 g
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
300 g 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
2 nožičky 2 nožičky párků Párek vepřový 80 g
3 3 oddenky kurkumy Kurkuma mletá
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
300 ml 300 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce křenu Křen čerstvý 15 g
sůl (nemusí být) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.