Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo-tykvová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 423 kJ /
1 535 kcal
Bílkoviny32,75 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky128,50 g
– nasycené62,25 g
– nenasycené64,15 g
–– mononenasycené54,25 g
–– polynenasycené9,90 g
––– omega 30,15 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy45,15 g
– cukry18,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
500 g 500 g očistěné tykve Dýně čerstvá 500 g
3 snítky 3 snítky majoránky Majoránka sušená
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
1 1 pórek (bílá část) Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.