Nutriční hodnoty (Brokolicovo-tykvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 423 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 128,50 g |
– nasycené | 62,25 g |
– nenasycené | 64,15 g |
–– mononenasycené | 54,25 g |
–– polynenasycené | 9,90 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 35,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 45,15 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
500 g 500 g očistěné tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
3 snítky 3 snítky majoránky | Majoránka sušená | |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
1 1 pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |