Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na pórku a houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 887 kJ /
2 124 kcal
Bílkoviny136,80 g
– z toho živočišné bílkoviny124,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky110,74 g
– nasycené45,25 g
– nenasycené49,37 g
–– mononenasycené41,51 g
–– polynenasycené7,86 g
––– omega 30,37 g
Vláknina160,91 g
Cholesterol 471 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,00 g
Sacharidy65,77 g
– cukry7,88 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g slaniny Špek 60 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 hrnek 1 hrnek sušených hub předem namočených Houby sušené směs 250 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar masový 400 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.