Nutriční hodnoty (Vepřový závitek plněný žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,49 g |
Tuky | 121,54 g |
– nasycené | 62,60 g |
– nenasycené | 56,94 g |
–– mononenasycené | 48,55 g |
–– polynenasycené | 8,39 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 20,56 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 27,28 g |
– cukry | 15,26 g |
––– laktóza | 3,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
120 g 120 g anglické slaniny | Anglická slanina | 120 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
100 g 100 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |