Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované jablko a mandarinka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 262 kJ /
541 kcal
Bílkoviny6,81 g
– z toho živočišné bílkoviny5,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky27,94 g
– nasycené17,54 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené7,54 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,30 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 85 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy61,61 g
– cukry59,60 g
––– laktóza7,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 mandarinky Mandarinka čerstvá
1 lžička 1 lžička přepuštěného másla Ghí 5 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.