Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s vejci a okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 538 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny55,96 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky141,33 g
– nasycené22,02 g
– nenasycené98,05 g
–– mononenasycené44,76 g
–– polynenasycené53,29 g
––– omega 32,37 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 1,58 g
Sůl3,71 g
Sacharidy15,50 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 červených řep (vařené vakuované) Červená řepa čerstvá
4 4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.