Nutriční hodnoty (Výborná jogurtová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 499 kJ / 2 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 129,35 g |
– nasycené | 14,39 g |
– nenasycené | 102,83 g |
–– mononenasycené | 72,33 g |
–– polynenasycené | 30,50 g |
––– omega 3 | 8,48 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 333,37 g |
– cukry | 185,67 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150-180 g 150-180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 165 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
kokos na vysypání | Kokos strouhaný | |
moučkový cukr na povrch (nebo poleva) | Cukr bílý |