Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělský ptáček z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 892 kJ /
930 kcal
Bílkoviny28,49 g
– z toho živočišné bílkoviny24,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,76 g
Tuky78,95 g
– nasycené32,43 g
– nenasycené42,87 g
–– mononenasycené33,90 g
–– polynenasycené8,98 g
––– omega 30,79 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,67 g
Sacharidy24,03 g
– cukry9,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky zadního hovězího masa (cca po 160-180 g) Hovězí kýta
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
6 lžiček 6 lžiček plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 g 50 g špeku (slaniny) Špek 50 g
3 plátky 3 plátky šunky Šunka vepřová vařená 60 g
3 3 menší nakládané okurky Okurka polní zavařená
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 45 ml
1 1 vejce vařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
300 ml 300 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 300 ml
tmavá jíška (podle potřeby) Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.