Nutriční hodnoty (Španělský ptáček z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 78,95 g |
– nasycené | 32,43 g |
– nenasycené | 42,87 g |
–– mononenasycené | 33,90 g |
–– polynenasycené | 8,98 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 24,03 g |
– cukry | 9,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky zadního hovězího masa (cca po 160-180 g) | Hovězí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
6 lžiček 6 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
50 g 50 g špeku (slaniny) | Špek | 50 g |
3 plátky 3 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
3 3 menší nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 45 ml |
1 1 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
300 ml 300 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
tmavá jíška (podle potřeby) | Jíška tmavá instantní |