Nutriční hodnoty (Citronová bábovka babeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,01 g |
Tuky | 158,71 g |
– nasycené | 17,41 g |
– nenasycené | 126,95 g |
–– mononenasycené | 88,67 g |
–– polynenasycené | 38,28 g |
––– omega 3 | 10,64 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 646,87 g |
– cukry | 279,21 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |