Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční vaječné pohoštění)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie10 484 kJ /
2 506 kcal
Bílkoviny154,71 g
– z toho živočišné bílkoviny153,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky199,70 g
– nasycené72,75 g
– nenasycené91,00 g
–– mononenasycené70,45 g
–– polynenasycené20,55 g
––– omega 31,13 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 4,13 g
Sodík 3,27 g
Sůl7,60 g
Sacharidy22,10 g
– cukry7,02 g
––– laktóza7,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce změklého másla Máslo kravské 15 g
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
4 4 malé sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sladká uzená paprika Paprika uzená
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
nať petrželky Petržel nať čerstvá
5 5 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
30 g 30 g změklého másla Máslo kravské 30 g
50 g 50 g čerstvého sýra Palouček (nebo Lučina) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
nasekaná pažitka Pažitka čerstvá
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
5 5 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
2 lžíce 2 lžíce změklého másla Máslo kravské 20 g
50 g 50 g čerstvého sýra Palouček (Lučina) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 lžička 1 lžička sardelové pasty Sardelová pasta 5 g
rybí matjesy (lze i kaviár) Matjesy v oleji
nať cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.