Nutriční hodnoty (Hanácký salát z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 30,27 g |
– nasycené | 6,79 g |
– nenasycené | 20,97 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 13,98 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 51,16 g |
– cukry | 42,73 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |