Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát jako hlavní jídlo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 442 kJ /
823 kcal
Bílkoviny34,17 g
– z toho živočišné bílkoviny26,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,23 g
Tuky60,02 g
– nasycené10,27 g
– nenasycené39,78 g
–– mononenasycené16,97 g
–– polynenasycené22,82 g
––– omega 30,54 g
Vláknina16,61 g
Cholesterol 836 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy28,15 g
– cukry4,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mražených fazolek Fazolky mražené 300 g
1 1 pikantní klobása Klobása
3 3 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
2 2 střední vařené brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce nakládané červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
3 lžíce 3 lžíce tatarské omáčky Tatarská omáčka 45 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.