Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 876 kJ /
1 404 kcal
Bílkoviny199,91 g
– z toho živočišné bílkoviny195,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky47,14 g
– nasycené27,03 g
– nenasycené17,59 g
–– mononenasycené10,71 g
–– polynenasycené6,88 g
––– omega 32,38 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 485 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy41,70 g
– cukry28,00 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kuřecích prsou Kuře prso 750 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
2-2,5 l 2-2,5 l vývaru Vývar masový 2250 ml
200 ml 200 ml smetany (nebo šlehačky) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.