Nutriční hodnoty (Rizoto z pánve s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,73 g |
Tuky | 56,17 g |
– nasycené | 17,85 g |
– nenasycené | 27,92 g |
–– mononenasycené | 20,82 g |
–– polynenasycené | 7,09 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 182 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 218,43 g |
– cukry | 14,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
350 g 350 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce mleté uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
1,5 1,5 hrnku vývaru (nebo vody) | Vývar masový | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |