Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na žampionech v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 826 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 28,23 g |
– nasycené | 4,43 g |
– nenasycené | 20,74 g |
–– mononenasycené | 15,15 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 4,73 g |
Sůl | 11,55 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 250 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
40 g 40 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |