Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 936 kJ /
702 kcal
Bílkoviny24,13 g
– z toho živočišné bílkoviny21,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,38 g
Tuky57,34 g
– nasycené13,17 g
– nenasycené34,17 g
–– mononenasycené26,29 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 31,10 g
Vláknina11,83 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,00 g
Sacharidy19,30 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí v chilli omáčce Fazole v tomatové omáčce
4 4 celá loupaná rajčata z konzervy Dužina červeného rajčete čerstvá
150 g 150 g prorostlejšího uzeného boku Vepřový bok uzený 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
voda na podlití Voda
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.