Nutriční hodnoty (Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
Tuky | 57,34 g |
– nasycené | 13,17 g |
– nenasycené | 34,17 g |
–– mononenasycené | 26,29 g |
–– polynenasycené | 7,88 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 11,83 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 19,30 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí v chilli omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
4 4 celá loupaná rajčata z konzervy | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
150 g 150 g prorostlejšího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
voda na podlití | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |