Nutriční hodnoty (Červený talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 17,99 g |
– nasycené | 5,47 g |
– nenasycené | 7,93 g |
–– mononenasycené | 6,31 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 16,71 g |
– cukry | 10,99 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |