Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červený talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 367 kJ /
327 kcal
Bílkoviny22,99 g
– z toho živočišné bílkoviny21,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky17,99 g
– nasycené5,47 g
– nenasycené7,93 g
–– mononenasycené6,31 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,07 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy16,71 g
– cukry10,99 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
drcený kmín Kmín mletý
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 80 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.