Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové kari s jablkem a jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 940 kJ /
1 659 kcal
Bílkoviny50,61 g
– z toho živočišné bílkoviny14,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,60 g
Tuky39,83 g
– nasycené16,74 g
– nenasycené21,43 g
–– mononenasycené14,93 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,35 g
Vláknina33,64 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 5,89 g
Sůl14,81 g
Sacharidy260,12 g
– cukry81,33 g
––– laktóza12,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
3 lžíce 3 lžíce červené kari pasty Curry pasta 45 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 mrkve (nebo malé mrkvičky) Mrkev čerstvá 100 g
200 200 g růžiček květáku Květák čerstvý
400 g 400 g konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
450 ml 450 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 450 ml
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
225 g 225 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
12,5 g 12,5 g kvasnic Droždí pekařské lisované 12.5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
95 ml 95 ml vody Voda 95 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
110 g 110 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 110 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
rozpuštěné máslo na potření Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.