Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový teplý salát (ze zbytků))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 339 kJ /
320 kcal
Bílkoviny10,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky29,56 g
– nasycené3,32 g
– nenasycené23,08 g
–– mononenasycené16,66 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 31,83 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,71 g
Sacharidy3,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst uvařených těstovin (kolínka, farfalle) Těstoviny pšeničné
1 kousek 1 kousek pórku (zelená část) Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu 37.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.