Nutriční hodnoty (Těstovinový teplý salát (ze zbytků))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 29,56 g |
– nasycené | 3,32 g |
– nenasycené | 23,08 g |
–– mononenasycené | 16,66 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,71 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst uvařených těstovin (kolínka, farfalle) | Těstoviny pšeničné | |
1 kousek 1 kousek pórku (zelená část) | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 37.5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |