Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 547 kJ /
370 kcal
Bílkoviny7,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,35 g
Tuky16,83 g
– nasycené2,72 g
– nenasycené13,43 g
–– mononenasycené6,77 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy42,50 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 paprika kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje Olej sezamový 15 ml
2 lžíce 2 lžíce crema di balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 hrst 1 hrst petrželky (bazalky) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.