Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
Tuky | 16,83 g |
– nasycené | 2,72 g |
– nenasycené | 13,43 g |
–– mononenasycené | 6,77 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 42,50 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 paprika kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce crema di balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 hrst 1 hrst petrželky (bazalky) | Petržel nať čerstvá |