Nutriční hodnoty (Ovocná tvarohová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 183 kJ / 3 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,66 g |
Tuky | 152,25 g |
– nasycené | 23,48 g |
– nenasycené | 119,98 g |
–– mononenasycené | 85,44 g |
–– polynenasycené | 34,54 g |
––– omega 3 | 10,40 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 402,58 g |
– cukry | 183,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vaječný bílek | 132 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
polohrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý | |
kompotované ovoce | Jahody zavařené | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml ovocné šťávy | Šťáva ovoce směs | 500 ml |