Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná tvarohová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 183 kJ /
3 390 kcal
Bílkoviny95,86 g
– z toho živočišné bílkoviny68,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,66 g
Tuky152,25 g
– nasycené23,48 g
– nenasycené119,98 g
–– mononenasycené85,44 g
–– polynenasycené34,54 g
––– omega 310,40 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy402,58 g
– cukry183,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vaječný bílek 132 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
polohrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý
kompotované ovoce Jahody zavařené
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
500 ml 500 ml ovocné šťávy Šťáva ovoce směs 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.