Nutriční hodnoty (Mongolské hovězí nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 260 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 115,25 g |
– nasycené | 13,68 g |
– nenasycené | 95,90 g |
–– mononenasycené | 69,37 g |
–– polynenasycené | 26,52 g |
––– omega 3 | 8,28 g |
Vláknina | 1,42 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 50,06 g |
– cukry | 15,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězího steaku | Hovězí svíčková | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 lžička 1 lžička prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 60 ml |
50-70 ml 50-70 ml vody | Voda | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |