Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na portském víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 195 kJ /
525 kcal
Bílkoviny3,98 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky35,20 g
– nasycené17,29 g
– nenasycené17,59 g
–– mononenasycené14,61 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,71 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy29,54 g
– cukry23,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
40 g 40 g špeku Špek 40 g
150 ml 150 ml silného vývaru Vývar masový 150 ml
100 ml 100 ml portského vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného jalovce Jalovec sušený 2.5 g
2 snítky 2 snítky dobromyslu Oregano sušené
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
2 lžíce 2 lžíce švestkových povidel Povidla 46 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.