Nutriční hodnoty (Chřest s vejci a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 61,76 g |
– nasycené | 21,52 g |
– nenasycené | 26,60 g |
–– mononenasycené | 22,00 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 15,06 g |
– cukry | 10,46 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
vařené brambory | Brambor zimní | |
máslo | Máslo kravské | |
pažitka | Pažitka čerstvá |