Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřest s vejci a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 452 kJ /
825 kcal
Bílkoviny52,22 g
– z toho živočišné bílkoviny52,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky61,76 g
– nasycené21,52 g
– nenasycené26,60 g
–– mononenasycené22,00 g
–– polynenasycené4,60 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 3,80 g
Sůl9,26 g
Sacharidy15,06 g
– cukry10,46 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek bílého chřestu Chřest bílý čerstvý
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vařené brambory Brambor zimní
máslo Máslo kravské
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.