Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hadrová polévka našich babiček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 449 kJ /
585 kcal
Bílkoviny27,73 g
– z toho živočišné bílkoviny24,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky39,15 g
– nasycené15,73 g
– nenasycené18,71 g
–– mononenasycené13,28 g
–– polynenasycené5,44 g
––– omega 30,41 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy28,23 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 plátky 2 plátky uzeného špeku Špek
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce krupice Krupice pšeničná hrubá 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst mladých kopřiv (nebo ředkvičkových lístků) Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
1 l 1 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1000 ml
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.