Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 437 kJ / 1 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 182,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
Tuky | 96,44 g |
– nasycené | 36,91 g |
– nenasycené | 50,42 g |
–– mononenasycené | 40,92 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 34,13 g |
– cukry | 2,37 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekaného tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
4 4 šalotky | Šalotka čerstvá |