Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 979 kJ /
1 190 kcal
Bílkoviny42,04 g
– z toho živočišné bílkoviny39,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky106,25 g
– nasycené25,75 g
– nenasycené72,89 g
–– mononenasycené26,75 g
–– polynenasycené46,14 g
––– omega 31,09 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,41 g
Sacharidy15,18 g
– cukry13,80 g
––– laktóza11,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
150-200 g 150-200 g zrajícího sýra s výraznou vůní Sýr kravský tvrdý 30% 175 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
pepř Pepř černý
feferonky (čerstvé nebo sušené, podle chuti, nemusí být) Chilli paprička čerstvá
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.