Nutriční hodnoty (Vepřové maso na kmíně s rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 274 kJ / 1 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
Tuky | 85,42 g |
– nasycené | 36,25 g |
– nenasycené | 43,03 g |
–– mononenasycené | 35,97 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 898 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 16,89 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
40 g 40 g špeku | Špek | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |