Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 162 kJ / 5 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,75 g |
Tuky | 284,56 g |
– nasycené | 116,52 g |
– nenasycené | 141,77 g |
–– mononenasycené | 74,80 g |
–– polynenasycené | 66,97 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 555,73 g |
– cukry | 324,64 g |
––– laktóza | 11,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
150 g 150 g másla (z chladničky) | Máslo kravské | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
75 ml 75 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
250 g 250 g čerstvě mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce rebarborové šťávy | ||
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |