Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s mákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 162 kJ /
5 297 kcal
Bílkoviny98,25 g
– z toho živočišné bílkoviny24,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,75 g
Tuky284,56 g
– nasycené116,52 g
– nenasycené141,77 g
–– mononenasycené74,80 g
–– polynenasycené66,97 g
––– omega 31,33 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 654 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy555,73 g
– cukry324,64 g
––– laktóza11,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 g 150 g másla (z chladničky) Máslo kravské 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
75 ml 75 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
250 g 250 g čerstvě mletého máku Mák modrý mletý 250 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce rebarborové šťávy
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.