Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Red velvet dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie20 986 kJ /
5 016 kcal
Bílkoviny124,44 g
– z toho živočišné bílkoviny92,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,49 g
Tuky297,88 g
– nasycené177,39 g
– nenasycené106,39 g
–– mononenasycené92,37 g
–– polynenasycené14,02 g
––– omega 32,79 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 7,39 g
Sůl10,36 g
Sacharidy453,92 g
– cukry263,32 g
––– laktóza20,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
130 g 130 g krystalového cukru Cukr bílý 130 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 15 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
130 ml 130 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
4 4 malé řepy Červená řepa čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
Krém Smetana kravská sladká 35%
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 g 200 g čerstvého sýru Sýr hrudkový kravský 200 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.