Nutriční hodnoty (Brazilská roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 20 371 kJ / 4 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 248,65 g |
– nasycené | 143,16 g |
– nenasycené | 91,26 g |
–– mononenasycené | 79,37 g |
–– polynenasycené | 11,89 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 577,89 g |
– cukry | 379,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g povoleného másla | Máslo kravské | 250 g |
240 g 240 g cukru krupice (rozdělit na polovinu) | Cukr bílý | 240 g |
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
250 g 250 g pšeničné mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
250 g 250 g marmelády | Marmeláda jahodová | 250 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechů | Margarín | |
mouka na vysypání plechů | Mouka pšeničná hladká |