Nutriční hodnoty (Kuře na uzeném boku, žampionech a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 224 kJ / 3 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 203,57 g |
– nasycené | 56,80 g |
– nenasycené | 120,42 g |
–– mononenasycené | 90,38 g |
–– polynenasycené | 30,04 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 45,88 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 113,60 g |
– cukry | 37,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g kuřete | Kuře | 1200 g |
300 g 300 g domácího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 300 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 velké masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
máslo | Máslo kravské | |
zelená část lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |