Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na uzeném boku, žampionech a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 224 kJ /
3 161 kcal
Bílkoviny201,46 g
– z toho živočišné bílkoviny174,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,56 g
Tuky203,57 g
– nasycené56,80 g
– nenasycené120,42 g
–– mononenasycené90,38 g
–– polynenasycené30,04 g
––– omega 31,99 g
Vláknina45,88 g
Cholesterol 498 mg
Sodík 3,63 g
Sůl8,40 g
Sacharidy113,60 g
– cukry37,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g kuřete Kuře 1200 g
300 g 300 g domácího uzeného boku Vepřový bok uzený 300 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 velké masité papriky Paprika červená čerstvá 300 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
150 ml 150 ml vývaru Vývar masový 150 ml
máslo Máslo kravské
zelená část lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.