Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionové znojmo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 439 kJ /
822 kcal
Bílkoviny18,93 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky57,77 g
– nasycené22,26 g
– nenasycené33,98 g
–– mononenasycené27,07 g
–– polynenasycené6,91 g
––– omega 30,97 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,35 g
Sacharidy46,45 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
pažitka Pažitka čerstvá
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
olej (nebo ghí) Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 45 g
100 100 g plátek libového hovězího masa Hovězí kýta
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (nebo granulovaná jíška) Mouka pšeničná hladká 20 g
citronová šťáva (nebo lák z okurek) Šťáva z citrónu
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
křen Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.