Nutriční hodnoty (Žampionové znojmo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
Tuky | 57,77 g |
– nasycené | 22,26 g |
– nenasycené | 33,98 g |
–– mononenasycené | 27,07 g |
–– polynenasycené | 6,91 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 46,45 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
olej (nebo ghí) | Olej řepkový | |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
100 100 g plátek libového hovězího masa | Hovězí kýta | |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (nebo granulovaná jíška) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
citronová šťáva (nebo lák z okurek) | Šťáva z citrónu | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
křen | Křen čerstvý |