Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s jogurtovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 589 kJ / 3 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,62 g |
Tuky | 136,65 g |
– nasycené | 82,58 g |
– nenasycené | 49,13 g |
–– mononenasycené | 42,40 g |
–– polynenasycené | 6,73 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 461,10 g |
– cukry | 229,90 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
150 g 150 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 150 g |
8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka skořice (do 1/2 těsta) | Skořice ceylonská | |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce pudinku | Puding v prášku | 15 g |
2 2 bílé malé jogurty | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
mandle na posyp | Mandle neloupané |