Nutriční hodnoty (Volyňský boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 931 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 277,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 90,10 g |
– nasycené | 40,44 g |
– nenasycené | 35,97 g |
–– mononenasycené | 31,92 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 8,93 g |
Sůl | 20,70 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uzeného masa (žebra nebo koleno) | Vepřová plec uzená | 1000 g |
300 g 300 g vařeného předního hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
3 3 větší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
4 l 4 l vody | Voda | 4000 ml |
1 kostka 1 kostka masoxu (hovězího bujonu) | Bujón hovězí | |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
400 ml 400 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
sůl | Sůl mořská |