Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Volyňský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie8 931 kJ /
2 135 kcal
Bílkoviny281,10 g
– z toho živočišné bílkoviny277,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky90,10 g
– nasycené40,44 g
– nenasycené35,97 g
–– mononenasycené31,92 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,65 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 935 mg
Sodík 8,93 g
Sůl20,70 g
Sacharidy47,60 g
– cukry17,20 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uzeného masa (žebra nebo koleno) Vepřová plec uzená 1000 g
300 g 300 g vařeného předního hovězího masa Hovězí kýta 300 g
3 3 větší červené řepy Červená řepa čerstvá
4 l 4 l vody Voda 4000 ml
1 kostka 1 kostka masoxu (hovězího bujonu) Bujón hovězí
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
400 ml 400 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 400 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.