Nutriční hodnoty (Kuřecí steaky s opečenými brambory z horkovzdušné fritézy se smetanovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 403 kJ / 1 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 73,81 g |
– nasycené | 35,76 g |
– nenasycené | 34,85 g |
–– mononenasycené | 27,59 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 77,40 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 5,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce koření Zlaté kuře | Grilovací koření | |
8 8 malých brambor | Brambor zimní | 400 g |
7 lžic 7 lžic vody | Voda | 126 ml |
0,5 0,5 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 0.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky koření Zlaté kuře | Grilovací koření | |
170 ml 170 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 170 ml |
1 lžíce 1 lžíce nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 15 g |
na špičku nože na špičku nože mletého muškátového květu | Muškát květ sušený |