Nutriční hodnoty (Brambory s volským okem z horkovzdušné fritézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 210 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 15,22 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 17,60 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velké uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
pár kapek kapek oleje | Olej řepkový | |
nať lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sladká chilli omáčka | Chilli omáčka |