Nutriční hodnoty (Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 209,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 101,84 g |
– nasycené | 30,31 g |
– nenasycené | 67,91 g |
–– mononenasycené | 29,72 g |
–– polynenasycené | 38,20 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 43,45 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,41 g |
Sacharidy | 74,86 g |
– cukry | 32,72 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1100 g 1100 g krůtích stehenních řízků | Krůta stehno s kůží | 1100 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
680 g 680 g leča (1 sklenice) | Zelenina směs sterilovaná | 680 g |
15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
nať lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |