Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 099 kJ /
2 175 kcal
Bílkoviny220,51 g
– z toho živočišné bílkoviny209,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,40 g
Tuky101,84 g
– nasycené30,31 g
– nenasycené67,91 g
–– mononenasycené29,72 g
–– polynenasycené38,20 g
––– omega 31,15 g
Vláknina43,45 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,41 g
Sacharidy74,86 g
– cukry32,72 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1100 g 1100 g krůtích stehenních řízků Krůta stehno s kůží 1100 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
680 g 680 g leča (1 sklenice) Zelenina směs sterilovaná 680 g
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
nať lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.