Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně plněná slaninou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 624 kJ / 3 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 235,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 207,17 g |
– nasycené | 91,50 g |
– nenasycené | 104,01 g |
–– mononenasycené | 89,09 g |
–– polynenasycené | 14,93 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 17,66 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 34,95 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 větvička 1 větvička dobromyslu | Oregano sušené | |
1 větvička 1 větvička libečku | Libeček čerstvý | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
trochu trochu vývaru na podlití | Vývar masový | |
sádlo | Sádlo vepřové |