Nutriční hodnoty (Žampionové špízy z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 117 kJ / 28 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 0,11 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 3,95 g |
– cukry | 0,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 20 žampionů (čerstvých, středně velkých) | Žampion čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky (Ponzu-citron) | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
čerstvé bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá |