Nutriční hodnoty (Žampiony na uzeném boku a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 72,07 g |
– nasycené | 17,40 g |
– nenasycené | 41,44 g |
–– mononenasycené | 32,66 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 450 g |
200 g 200 g domácího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda na podlití | Voda | |
0.5 0.5 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 0.5 g |