Nutriční hodnoty (Kuřecí sýrová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 271 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 76,07 g |
– nasycené | 27,57 g |
– nenasycené | 41,72 g |
–– mononenasycené | 32,17 g |
–– polynenasycené | 9,54 g |
––– omega 3 | 2,43 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,78 g |
Sacharidy | 25,68 g |
– cukry | 19,18 g |
––– laktóza | 14,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tvrdého sýra v celku (gouda ap.) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany 20% | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
220 g 220 g kuřecích prsou | Kuře prso | 220 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
čerstvé bylinky podle chuti (sušené, mražené) | Petržel nať čerstvá |