Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 771 kJ /
1 140 kcal
Bílkoviny135,10 g
– z toho živočišné bílkoviny134,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,70 g
Tuky37,50 g
– nasycené17,88 g
– nenasycené18,54 g
–– mononenasycené15,24 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 309 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy10,50 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g zadního hovězího v celku Hovězí kýta 600 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
60 ml 60 ml balzamika
350 ml 350 ml červeného vína Víno červené suché 350 ml
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého bobkového listu (nebo 1 celý) Bobkový list mletý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce nastrouhané kořenové zeleniny (nebo mražené) Mrkev čerstvá
vývar dle potřeby Vývar masový
1-2 lžíce 1-2 lžíce nastrouhaného perníku Perník
cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.