Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová polévka s mrkví a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 145 kJ /
274 kcal
Bílkoviny11,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,03 g
Tuky11,88 g
– nasycené1,83 g
– nenasycené9,92 g
–– mononenasycené8,22 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,02 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy25,04 g
– cukry9,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
120 g 120 g celeru Celer bulva čerstvá 120 g
1 1 bílá paprika (80 g) Paprika bílá čerstvá
1 1 menší mrkev (60 g) Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká brambora (180 g) Brambor zimní 50 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 15 g
nať cibulky Cibulka jarní čerstvá
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.