Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová žampionová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 923 kJ /
1 177 kcal
Bílkoviny22,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,67 g
Tuky84,90 g
– nasycené54,51 g
– nenasycené29,38 g
–– mononenasycené26,19 g
–– polynenasycené3,19 g
––– omega 30,31 g
Vláknina57,91 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,17 g
– cukry11,12 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g žampiónů Žampion čerstvý 600 g
40 g 40 g sušených hub (hřibovité) Houby sušené směs 40 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
1 hrst 1 hrst sekané petrželky Petržel nať čerstvá
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.