Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 83,10 g |
– nasycené | 43,48 g |
– nenasycené | 37,09 g |
–– mononenasycené | 32,46 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 10,79 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 220 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky steakového koření | Koření Argentina | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička kampotského fermentovaného pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička worcesteru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 30% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sypkého koření Knorr bez glutamátu | Pepř černý | 2.5 g |
5 lístků 5 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá |