Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 275 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny56,51 g
– z toho živočišné bílkoviny56,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,45 g
Tuky83,10 g
– nasycené43,48 g
– nenasycené37,09 g
–– mononenasycené32,46 g
–– polynenasycené4,64 g
––– omega 31,04 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy10,79 g
– cukry6,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g kuřecích prsních řízků Kuře prso 220 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky steakového koření Koření Argentina
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička kampotského fermentovaného pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička worcesteru Worcestrová omáčka 5 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 30% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky sypkého koření Knorr bez glutamátu Pepř černý 2.5 g
5 lístků 5 lístků čerstvé máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.